You are currently viewing BionX Fietsaccu-revisie met gratis software update

BionX Fietsaccu-revisie met gratis software update

AccuCompany heeft als een van de weinige fietsaccu revisie bedrijven in europa, de kennis en middelen om uw bionX fiets accu van Trek fietsen te voorzien van de laatste software versie. Bij revisie van uw Trek fietsaccu worden nieuwe cellen geplaatst in de accubehuizing. Voor een correcte weergave van de actieradius op u display.

Trek BionX ebike battery upgrade software

Niet alleen wordt de juiste capaciteit in je fietsaccu geprogrammeerd, ook geven we de laatste software versie aan je fietsaccu voor de beste prestaties.

Fietsaccu revisie voor TREK-BionX is mogelijk als de BMS ( Battery Management System) niet is beschadigd. In de meeste gevallen is dit het geval. Mocht er onverhoopt toch een defecte BMS in uw fietsaccu zitten, dan heeft AccuCompany ook nieuwe BMS van BionX op voorraad.

Een aantal jaren gelden in BionX gestopt met de ebike systemen. Gelukken heeft AccuCompany een deel van de resterende voorraad en kennis van de BionX systemen in huis.

Vergoot je fietskilometers

Met de moderne Li-ion cellen en aanpassing van de accu-software is het mogelijk om de capaciteit van de bionX fietsaccu aanzienlijk te vergroten tot wel 500Wh het vergroten van de capaciteit geeft de fietsaccu meer energie opslag en kun je dus meer kilometers fietsen op 1 acculading.

Bekijk de upgrade mogelijkheden op onze website